2015


Nyhedsbreve 2015


Oktober

Grundejerforeningen Højdedraget har 40 jubilæum i år. Foreningen blev stiftet 22. oktober 1975.



April


HUSK at oplyse din e-mail adresse til grundejerforeningen. Det gøres ved at sende en mail til e-mail adressen: hojdedraget@hojdedraget.dk


Forslaget om anvendelse af e-mail adresse til indkaldelse af generalforsamling og udsendelse af referater mv. blev vedtaget på generalforsamlingen. Så du har nu mulighed for at få dette via en mail.


Når du har gjort dette, har du sparet foreningen for et sted mellem 14 og 24 kroner, afhængig af hvor du er bosat (inden eller uden for Danmark). Det bliver til mange penge når alle har indleveret deres e-mail adresse. På forhånd tak.


Referatet. Denne gang er referatet fra generalforsamlingen kommet lidt sent ud. Det er formandens skyld og han undskylder. Opkrævningen af kontingent er til gengæld ikke sendt med ud, sammen med referatet. Det er fordi den nu bliver sendt fra Nets. Det giver dig nu mulighed for at etablere automatisk betaling via betalingsservice og du kan så slippe for betalingsgebyret. Også et forslag der blev gennemført på sidste generalforsamling.


Nyt på hjemmesiden:


  • Det er nu muligt at indberette ændringer af privat adresse, telefonnummer og e-mail adresse via hjemmesiden. Det kan gøres under fanen ’adresseændringer’


  • Når du har indleveret din e-mail adresse til foreningen, vil du modtage en mail hver gang der foreligger et referat fra et bestyrelsesmøde og når der foreligger et nyhedsbrev.



Alle ønskes en god sommer.



April


Så er den nye lille sø til padderne færdigt og der er allerede løbet følgende dejlige historier ind:


D. 21. april var gåsmor og far med deres 6 gæslinger svømmet over og taget den lille nye sø i øjesyn, de små vaskede sig og havde det dejligt - et skønt syn.


D. 24. april. Har været på Bogø i weekenden i et skønt solskinsvejr. Det var en dejlig oplevelse at se et gåsepar i nye opgivelser med 4 gæs lave indflyvning og lande på søen, et flot syn!... så med de nye tiltag i området bliver naturoplevelsen bare større.



Juli


Opkrævning af grundejerforeningskontingent er forsinket på grund af foreningens optagelse som kunde i Nets. Giroindbetalingskort vil blive udsendt af Nets i løbet af juli måned med en betalingsfrist medio august måned. Du vil så kunne tilmelde betalingen til Betalingsservice og opkrævning vil fremover ske automatisk.


Slip omdelt de dem der endnu ikke har tilmeldt sig e-mail.

HUSK at oplyse din e-mail adresse til grundejerforeningen. Det gøres ved at sende en mail til e-mail adressen: hojdedraget@hojdedraget.dk. Husk at skrive vejnavn og nummer på.

Hvorfor det. Det sparer foreningen for en masse portoudgifter og du vil få nyhedsbreve, mødeindkaldelse til generalforsamlingen, referat fra generalforsamlingen, referater fra bestyrelsesmøder m.v. tilsendt på e-mail.

Selvhjælp. Find vores hjemmeside www.hojdedraget.dk på nettet og gem den under dine foretrukne. Så er den nem at finde næste gang du skal bruge den. Foreningen har også en Facebook side du kan tilmelde dig. Den hedder: Grundejerforeningen Højdedraget.