2014

Grundejerforeningen Højdedraget

Nyhedsbreve 2014


Januar

BIF, løb & Gang, afholder løb & gang søndag den 9/2-2014. Kl.10.00-12.00. Turen vil foregår på friarealerne og krydse Fruekildevej og Ålborgvej ved Bergsvej. Der vil være folk som står med reflex veste og Movia, og der vil blive sat markeringer op om hvilke vej man skal løbe. Politi er informeret om engagementet, og opsatte markeringer vil være fjernet ca. Kl.14.00, efter der er holdt afslutning på Bogø stadion.


Der vil også blive orienteret via informationssedler, info i Bogø Tidende, på portalen og i Brugsen.


Arrangørerne håber på at alle vil få et par dejlige timer med afslutning på Bogø stadion. Såfremt der skulle være spørgsmål til engagementet, kan der ringes på telefon 21363578, eller sendes mail til jesperheien@hotmail.dkMaj

Hold øje med vores hjemmeside.


Formanden vil forsøge over tid at udbygge hjemmesiden, så den bliver mere spændende, og mere anvendelig i relation til at finde information, der vedrører vores alle sammens dejlige sommerhuse og beboelsesområder.


Hvad vil der ske på hjemmesiden:

 • Indkomne forslag til generalforsamlingen vil blive offentliggjort på hjemmesiden i takt med de modtages. På den måde vil alle medlemmer kunne se og forholde sig til indkomne forslag, lang tid før generalforsamlingen finder sted, og forslagsstiller vil få mulighed for at begrunde og uddybe forslaget.
 • Referat fra bestyrelsesmøder der afholdes i løbet at året, vil blive lagt ud på hjemmesiden. Det betyder at alle kan følge med i hvilke emner der behandles på møderne, og evt. tilføre viden, hvis man som medlem sidder inde med ideer, der kan berige beslutningsgrundlaget.
 • Der vil blive indlagt nyhedsbreve af forskellig art, som kan have relevans for medlemmerne.


Hvad kan du allerede se på hjemmesiden:

 • Hvem der er bestyrelsesmedlem og hvordan de kan kontaktes.
 • Tidligere udgivne nyhedsbreve.
 • Foreningens vedtægter.
 • Deklaration / udstykning af området.
 • Lokal nyt, inkl. links.
 • Generalforsamlings referater, bestyrelsens årlige beretning, budgetforslag og regnskab.


Hvad kunne der også ske:

 • Jeg har tanker om at gøre det muligt, at medlemmerne kan modtage mails, når der sker ændringer på hjemmesiden. Men det kræver naturligvis, at medlemmerne oplyser deres e-mail adresser.
 • Dette kunne udvides til også at omfatte indkaldelse til generalforsamling m.v. Men det er ikke noget jeg kan gennemføre p.t. da det kræver ændringer i vedtægterne. Jeg fremsætter et forslag omkring det.


Alt vil naturligvis blive lavet i takt med der er ledig tid til det, da det jo som så meget andet, beror på frivilligt arbejde.


Har du forslag til hvad der kunne være interessant at kunne se på vores hjemmeside, så hold dig ikke tilbage for at tage kontakt til formanden, e-mail adressen er hjemmeside@hojdedraget.dk
Copyright © 2013. Grundejerforeningen Højdedraget.dk. Design by Ove Ingemann. All Rights Reserved. Hosting at one.com