Nyt


Nyhedsbrev 2022


Juni

Vi har passeret den 15. maj og ifølge vedtægterne skal græsset være nyslået denne dato (se paragraf 9b i vedtægterne).


Det er ikke altid at denne regel kan overholdes, hvilket der kan være flere årsager til, som f.eks. at man ikke kommer til Bogø så tit, hvorfor der kan være behov for, at få andre til at hjælpe med at slå græsset.


Har du ingen aftale om græsklipning, så kan grundejerforeningen være behjælpelig med telefonnumre på lokale firmaer.  Marts


Nabohjælp

Det sker heldigvis sjældent at der er indbrud i vores grundejerforening, men alligevel vil bestyrelsen da ikke undlade at slå et slag for hvordan vi kan hjælpe hinanden hvis det sker. Grundejerforeningen modtager mails fra mange forskellige instanser, og nogle gange er det fra foreninger og virksomheder som ikke kun har til formål at tjene penge. En er dem er det kriminalpræventive råd og trykfonden. I vores forening er der kun 9 tilmeldte til Nabohjælp og på hele øen er der ca. 65-70 stykker.


Der er let at tilmelde sig. Der findes en Nabohjælp app til formålet og det er helt gratis. Der er sikker en del der ikke kender deres nærmeste naboer, og ved at være tilmeldt er der faktisk en mulighed for komme i kontakt og lære hinanden at kende, da man kan se hvilke husnumre der er tilmeldt, og på den måde kan hjælpe/komme i kontakt hinanden.


Grundejerforeningen er på ingen måde interesseret i at tvinge dig/jer til at tilmelde dig/jer. Denne information er alene en service som I kan gøre brug af hvis I ønsker det. Link til app - Link


Facebook siden 'Højdedraget'

Denne side har ikke været brugt i flere år. Sidste opslag var i 2019. Bestyrelsen har ikke brugt megen energi på at markedsføre Facebook siden, og det kan selvfølgelig være en medårsag til at den ikke bruges og har været kendt. Formålet med Facebook siden har ligeledes været noget uklart. Det er på sidste bestyrelsesmøde besluttet at nedlægge Facebook siden 'Højdedraget'.