Nyt

Grundejerforeningen Højdedraget

Nyhedsbrev 2020


Marts


Grundejerforeningens Højdedragets årlige generalforsamling, som skulle være holdt den 10. april 2020, udskydes på baggrund af den aktuelle situation med coronavirus/COVID-19.


Det skyldes, at regeringen den 23. marts iværksatte en forlængelse af forsamlingsforbuddet for forsamlinger på mere end 10 personer, og det gælder end til videre frem til den 13. april 2020.


Vi kan endnu ikke sige, hvornår generalforsamlingen vil finde sted. Når vi kender den nye dato, vil du blive orienteret på mail, eller du kan følge med på foreningens hjemmeside.Marts


Der er rettet henvendelse til Vordingborg kommune vedrørende opkørte rabatter på Fruekildevej, som forårsages fordi vejen er for smal til at to store køretøjer kan mødes. De er ligeledes blevet gjort opmærksomme på, at der er store huller i begge ender af holdepladserne, sandsynligvis fordi pladserne er for små, eller ind og udkørselsvinklen er for skarp/kort.


Vordingborg kommune har meddelt, at de vil kigge på behovet for kantfyldning (samme løsning som sidst), og om der er muligheder for, at forbedre holdbarhed af de lommer / holdepladser der er anlagt tidligere.

 

Vi har nogle kedelige eksempler på opkørte vendepladser, som er forårsaget af skraldebiler. De tons tunge skraldebiler flår vejer i stykker, når de vender i den fugtige vejbelægning. Det fugtige vejr gør det naturligvis ikke bedre, men det har nu alligevel aldrig været så slemt som nu. Via Vordingborg kommune er der blevet skabt kontakt til renovationsfirmaet (Urbaser tidligere RenoNorden), og de er blevet gjort opmærksom, at vi gerne ser en anden adfærd i vores område.

Diverse links 

 

Bogø Tidende

Bogø PortalenCopyright © 2013. Grundejerforeningen Højdedraget.dk. Design by Ove Ingemann. All Rights Reserved. Hosting at one.com